Basic Protocols in Foods and Nutrition
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 424
- Udgivet:
- 8. juni 2023
- Udgave:
- 23001
- Størrelse:
- 178x23x254 mm.
- Vægt:
- 793 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Basic Protocols in Foods and Nutrition
This book provides comprehensive knowledge and a detailed step by step description of experimental protocols for the determination of food intake, body weight changes, and some metabolic markers. Chapters are split into two parts detailing experimental diets, monitor food intake, weight gain, evaluate biological samples, predict physiological changes, evaluate bioavailability of bioactive, anamnesis, measure the metabolic rate, assessing the body composition, assessing glucose homeostasis, and monitoring the metabolomic pathways.
Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols in Foods and Nutrition aims to be a foundation for future studies and to be a source of inspiration for new investigations in the field.
Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols in Foods and Nutrition aims to be a foundation for future studies and to be a source of inspiration for new investigations in the field.
Brugerbedømmelser af Basic Protocols in Foods and Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Basic Protocols in Foods and Nutrition findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621