Basic Food Microbiology
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 774
- Udgivet:
- 19. marts 2012
- Udgave:
- 21989
- Størrelse:
- 152x229x40 mm.
- Vægt:
- 1129 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Basic Food Microbiology
The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.
Brugerbedømmelser af Basic Food Microbiology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Basic Food Microbiology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621