Basic Food Chemistry
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 564
- Udgivet:
- 22. april 2012
- Udgave:
- 11983
- Størrelse:
- 229x152x30 mm.
- Vægt:
- 839 g.
- 8-11 hverdage.
- 29. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Basic Food Chemistry
The last seven chapters give the student a background of the classes offood products and beverages encountered in everyday use. The author wishes to express his appreciation to the following people, who reviewed the chapters on their respective specialties: Doctors L.R.
Brugerbedømmelser af Basic Food Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Basic Food Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621