Barley Malt and Ale in the Neolithic
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 96
- Udgivet:
- 31. december 2004
- Størrelse:
- 210x297x0 mm.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Barley Malt and Ale in the Neolithic
Merryn Dineley's thesis is based on the premise that the biochemical laws that govern the processes of malting, mashing and fermentation remain unchanged throughout the millennia'. She therefore uses the results of scientific experimentation to search for evidence of ale and brewing amongst Neolithic residues.
Brugerbedømmelser af Barley Malt and Ale in the Neolithic
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Barley Malt and Ale in the Neolithic findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621