De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Bag om Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781856267298
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 640
  • Udgivet:
  • 25. oktober 2007
  • Størrelse:
  • 219x255x42 mm.
  • Vægt:
  • 2164 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.

Brugerbedømmelser af Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition



Find lignende bøger
Bogen Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition findes i følgende kategorier: