Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 640
- Udgivet:
- 25. oktober 2007
- Størrelse:
- 219x255x42 mm.
- Vægt:
- 2164 g.
- 4-7 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition
Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.
Brugerbedømmelser af Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621