Baking and Bakeries
indgår i Shire Library serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 32
- Udgivet:
- 20. juli 2008
- Størrelse:
- 148x151x4 mm.
- Vægt:
- 98 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Baking and Bakeries
A staple food in many diets, bread has been baked since ancient times and is considered as a basic necessity. This work charts the history of baking, from the breads cooked with grain-paste through the introduction of yeast, to modern day variations. It describes the different methods used in baking and the range of tools and machinery used.
Brugerbedømmelser af Baking and Bakeries
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Baking and Bakeries findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621