Bakery and Confectionery Products
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 29. november 2024
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Kan forudbestilles.
- 29. november 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Bakery and Confectionery Products
This book is a comprehensive and practical day-to-day reference for students in the discipline of Food Science and Technology. It provides a comprehensive knowledge of the theoretical as well as the applied aspects involved in processing of bakery and confectionery products.
Brugerbedømmelser af Bakery and Confectionery Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bakery and Confectionery Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621