Bager- og konditorbogen
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 280
- Udgivet:
- 1. juli 2015
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 225x250x25 mm.
- Vægt:
- 1075 g.
- 1-3 hverdage.
- 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Bager- og konditorbogen
Bogen er inddelt i tre dele: Råvarer, Produktionsteknik og Produktkontrol, og indeholder ud over teorien opskrifter, anvisninger og gode råd. Den dækker hele spektret fra surdejsbrød over rullede deje og rørte og piskede masser til desserter, konditorarbejde og dekoration. I denne udgave er der ændret i bogens opbygning, så den er mere logisk, og der er rettet fejl.
Derudover indeholder 2. udgave mere om konditorarbejde - f.eks. ismejsling og karamelarbejde, opskrifterne er moderniseret, så der bl.a. nu er den del opskrifter med fuldkornsprodukter. Bogen indeholder også som noget nyt et afsnit om convenienceprodukter. Bager- og konditorbogen er indbundet og rigt illustreret med billeder af såvel råvarer som trin for trin-anvisninger og færdige produkter.
Find bogens ekstramateriale nederst på siden.
Indhold
Del 1: Råvarer, Korn, Enzymer, Fedtstoffer og olier, Hævemidler, Sukker og sødemidler, Æg, Kaffe, te, vine og spiritus, Krydderier, Mælk, Chokolade, Frugter, Nødder, Geleringsmidler, Maltprodukter, Tilsætningsstoffer og bagehjælpemidler
Del 2: Produktionsteknik, Brødproduktion, Rullede deje, Convenience produkter, Rørte og piskede masser, Kageproduktion, Halvfabrikata, Tørkager, Kransekagebagværk, Småkager og snitter, Flødekager og desserter, Flødeproduktion, Desserter, Konditori, Dekoration
Del 3: Produktkontrol, Kvalitet og kvalitetsstyring, Kalkulation, Produktudvikling/innovation, Produktkontrol - fysik og kemi i bageriet
Stikord
Forord
Bager- og konditorbogen udkommer nu i en gennemarbejdet og opdateret udgave.
En opdatering der er foretaget på grundlag af mange, værdifulde tilbagemeldinger fra skoler og virksomheder. Det hilser vi velkommen. Det er væsentligt, at lærebogsmaterialet til uddannelsen er af høj kvalitet, og at det er udarbejdet i samarbejde med skolerne. Bogen giver en appetitlig tilgang til det teoretiske stof, og man kan lære meget af den. Vi håber, at alle vil få glæde af bogen, og at den kommer til at stå på alle bageres og konditorers reol.
November 2015
Erik Jensen, Det faglige Fællesudvalg
Klaus Nielsen, Formand
Flemming Mogensen, Næstformand
Derudover indeholder 2. udgave mere om konditorarbejde - f.eks. ismejsling og karamelarbejde, opskrifterne er moderniseret, så der bl.a. nu er den del opskrifter med fuldkornsprodukter. Bogen indeholder også som noget nyt et afsnit om convenienceprodukter. Bager- og konditorbogen er indbundet og rigt illustreret med billeder af såvel råvarer som trin for trin-anvisninger og færdige produkter.
Find bogens ekstramateriale nederst på siden.
Indhold
Del 1: Råvarer, Korn, Enzymer, Fedtstoffer og olier, Hævemidler, Sukker og sødemidler, Æg, Kaffe, te, vine og spiritus, Krydderier, Mælk, Chokolade, Frugter, Nødder, Geleringsmidler, Maltprodukter, Tilsætningsstoffer og bagehjælpemidler
Del 2: Produktionsteknik, Brødproduktion, Rullede deje, Convenience produkter, Rørte og piskede masser, Kageproduktion, Halvfabrikata, Tørkager, Kransekagebagværk, Småkager og snitter, Flødekager og desserter, Flødeproduktion, Desserter, Konditori, Dekoration
Del 3: Produktkontrol, Kvalitet og kvalitetsstyring, Kalkulation, Produktudvikling/innovation, Produktkontrol - fysik og kemi i bageriet
Stikord
Forord
Bager- og konditorbogen udkommer nu i en gennemarbejdet og opdateret udgave.
En opdatering der er foretaget på grundlag af mange, værdifulde tilbagemeldinger fra skoler og virksomheder. Det hilser vi velkommen. Det er væsentligt, at lærebogsmaterialet til uddannelsen er af høj kvalitet, og at det er udarbejdet i samarbejde med skolerne. Bogen giver en appetitlig tilgang til det teoretiske stof, og man kan lære meget af den. Vi håber, at alle vil få glæde af bogen, og at den kommer til at stå på alle bageres og konditorers reol.
November 2015
Erik Jensen, Det faglige Fællesudvalg
Klaus Nielsen, Formand
Flemming Mogensen, Næstformand
Brugerbedømmelser af Bager- og konditorbogen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bager- og konditorbogen findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621