De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

BABYMAD

- små portioner til små personer

Bag om BABYMAD

BABYMAD er en fantastisk bog skrevet af den anerkendte forfatter, Søren Ejlersen. Den blev udgivet i 2018 af People'sPress og har sidenhen været en stor succes. Bogen falder ind under genren madlavningsbøger og er specifikt rettet mod forældre, der ønsker at lave sund og nærende mad til deres børn. Ejlersen deler sine bedste opskrifter og tips, der gør det nemt at lave lækker babymad. Fra de første grødtyper til småretter og sunde snacks. BABYMAD er mere end bare en kogebog, det er en guide til at give dit barn den bedste start på livet gennem god ernæring. Udgivet af People'sPress, er denne bog et must-have for alle nye forældre.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771805352
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 6. juni 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 177x248x21 mm.
  • Vægt:
  • 659 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af BABYMAD

BABYMAD er en fantastisk bog skrevet af den anerkendte forfatter, Søren Ejlersen. Den blev udgivet i 2018 af People'sPress og har sidenhen været en stor succes. Bogen falder ind under genren madlavningsbøger og er specifikt rettet mod forældre, der ønsker at lave sund og nærende mad til deres børn. Ejlersen deler sine bedste opskrifter og tips, der gør det nemt at lave lækker babymad. Fra de første grødtyper til småretter og sunde snacks. BABYMAD er mere end bare en kogebog, det er en guide til at give dit barn den bedste start på livet gennem god ernæring. Udgivet af People'sPress, er denne bog et must-have for alle nye forældre.

Forlagets beskrivelse af BABYMAD

Babymad er ikke bare mad til baby. Det er sunde, nærende, duftende måltider af gode råvarer, som hele familien kan nyde sammen. Den rigtige mad er utrolig vigtig for en hurtigvoksende lille krop – også på lang sigt.
Du får over 90 velsmagende opskrifter, som er skræddersyet til din babys udvikling – fra den første oplevelse med mad til at baby kan spise stort set alt. Her er mos, grød, saucer, hverdagsretter, supper, grøntsagssmagsprøver, mellemmåltider, frugtpuréer og dejlige drikke. Retterne er tilpasset babys udviklingstrin fra 4-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder.
Forskere fortæller om de bakterier i babys tarmflora, der er så vigtige for en sund udvikling, og om hvordan den lille får mod på og bliver glad for en skøn og sund madverden. Babymad indeholder også den nyeste viden, så babys behov i det første leveår dækkes fra top til tå.
Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer fra første mundfuld skal opleve glæden ved velsmagende, nærende mad i trygge fællesskaber.
Kirsten er forfatter til flere publikationer samt foredragsholder, konsulent og underviser.
Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og stifter af Haver til maver, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger.
Han har viet sit arbejde til at skabe en grøn, sund og velsmagende madkultur.
Søren er initiativtager til Babymad.

Brugerbedømmelser af BABYMAD

  • Nina F. 27. marts 2021

    Der er mange gode opskrifter i, som voksne også i mere eller mindre grad kan spise. Den er meget overskuelig opdelt efter alder på barnet (4 måneder og frem) og der er god fokus på ernæringsaspektet også, så man husker at give de små de rigtige ting.

  • Anne L. 8. oktober 2020

    En varm og inspirerende bog med mange lækre opskrifter der er lige til at gå til.
    Mine bedste anbefalinger

  • Nina R. 17. maj 2020

    God og inspirerende bog til at lave varierende mad til den lille.

  • Malene J. 11. maj 2020

    Inspirerende og lækre retter, både for voksne og baby. Vi er meget glade for den

  • Marianne 24. april 2020

    Super nem at gå til og gode opskrifter og forklaring