De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Autoxidation in Food and Biological Systems

Bag om Autoxidation in Food and Biological Systems

The material presented in this book deals with basic mechanisms of free radical reactions in autoxidation processes and anitoxidant suppression of autoxidation of foods, biochemical models and biologi cal systems.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306405617
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 659
  • Udgivet:
  • 1. november 1980
  • Udgave:
  • 1980
  • Størrelse:
  • 254x178x37 mm.
  • Vægt:
  • 3290 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 2. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Autoxidation in Food and Biological Systems

The material presented in this book deals with basic mechanisms of free radical reactions in autoxidation processes and anitoxidant suppression of autoxidation of foods, biochemical models and biologi cal systems.

Brugerbedømmelser af Autoxidation in Food and Biological Systems



Find lignende bøger
Bogen Autoxidation in Food and Biological Systems findes i følgende kategorier: