Autoxidation in Food and Biological Systems
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 659
- Udgivet:
- 1. november 1980
- Udgave:
- 1980
- Størrelse:
- 254x178x37 mm.
- Vægt:
- 3290 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Autoxidation in Food and Biological Systems
The material presented in this book deals with basic mechanisms of free radical reactions in autoxidation processes and anitoxidant suppression of autoxidation of foods, biochemical models and biologi cal systems.
Brugerbedømmelser af Autoxidation in Food and Biological Systems
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Autoxidation in Food and Biological Systems findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621