Authenticity of Foods of Plant Origin
indgår i Food Biology Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 296
- Udgivet:
- 16. juni 2022
- Størrelse:
- 241x160x21 mm.
- Vægt:
- 618 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Authenticity of Foods of Plant Origin
The book reviews developments in the field of authenticity of foods of plant origin, examines concepts such as traceability, how they are applied to support claims, and legislative practices in some major economies. It offers an easy-to-follow reference to developments in techniques and methodologies used for detecting adulteration.
Brugerbedømmelser af Authenticity of Foods of Plant Origin
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Authenticity of Foods of Plant Origin findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621