At the First Table
- Food and Social Identity in Early Modern Spain
indgår i Early Modern Cultural Studies serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 252
- Udgivet:
- 1. februar 2017
- Størrelse:
- 228x153x27 mm.
- Vægt:
- 366 g.
- 8-11 hverdage.
- 21. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af At the First Table
Research on European food culture has expanded substantially in recent years, telling us more about food preparation, ingredients, feasting and fasting rituals, and the social and cultural connotations of food. At the First Table demonstrates the ways in which early modern Spaniards used food as a mechanism for the performance of social identity.
Brugerbedømmelser af At the First Table
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen At the First Table findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621