The first American edition of this staple of the American household during the Revolutionary War. How to market. How to roast and broil and fry. Gravies, sauces, hashes, fricasses,
ragouts.
The Alexandria edition. 1805.
Art of Cookery Made Plain and Easy
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 1. juni 1998
- Størrelse:
- 127x20x203 mm.
- Vægt:
- 405 g.
- 2-4 uger.
- 29. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Art of Cookery Made Plain and Easy
Brugerbedømmelser af Art of Cookery Made Plain and Easy
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Art of Cookery Made Plain and Easy findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621