De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Art of Cookery Made Plain and Easy

Bag om Art of Cookery Made Plain and Easy

The first American edition of this staple of the American household during the Revolutionary War. How to market. How to roast and broil and fry. Gravies, sauces, hashes, fricasses, ragouts. The Alexandria edition. 1805.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781557094629
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 336
  • Udgivet:
  • 1. juni 1998
  • Størrelse:
  • 127x20x203 mm.
  • Vægt:
  • 405 g.
  • 2-4 uger.
  • 29. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Art of Cookery Made Plain and Easy

The first American edition of this staple of the American household during the Revolutionary War. How to market. How to roast and broil and fry. Gravies, sauces, hashes, fricasses,
ragouts.
The Alexandria edition. 1805.

Brugerbedømmelser af Art of Cookery Made Plain and Easy



Find lignende bøger
Bogen Art of Cookery Made Plain and Easy findes i følgende kategorier: