AQA GCSE Food Preparation & Nutrition: Revision Guide
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 152
- Udgivet:
- 17. marts 2017
- Størrelse:
- 220x276x7 mm.
- Vægt:
- 442 g.
- 4-7 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af AQA GCSE Food Preparation & Nutrition: Revision Guide
This new Revision Guide supports the new AQA GCSE Food Preparation and Nutrition specification and is an invaluable aid for consolidating knowledge both at home for revision, and at school as a topic-by-topic summary as the course progresses.
Brugerbedømmelser af AQA GCSE Food Preparation & Nutrition: Revision Guide
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen AQA GCSE Food Preparation & Nutrition: Revision Guide findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621