Applied Dairy Microbiology
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 764
- Udgivet:
- 22. maj 2001
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 159x241x46 mm.
- Vægt:
- 1296 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Applied Dairy Microbiology
Covers the developments and scientific advances in dairy microbiology, emphasizing probiotics, fermented dairy products, disease prevention, and public health and regulatory control standards for dairy foods. This book also includes chapters on the use, metabolism, and genetics of starter cultures.
Brugerbedømmelser af Applied Dairy Microbiology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Applied Dairy Microbiology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621