Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 260
- Udgivet:
- 15. oktober 2020
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 526 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries
This book focuses on membrane processing techniques employed in food processing industries, covering theory, operating principles, and functional applications. It also discusses feasibility study and comparative cost analysis of membrane processes for industrial food processing applications.
Brugerbedømmelser af Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621