Antimicrobials in Food
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 810
- Udgivet:
- 11. november 2020
- Udgave:
- 4
- Størrelse:
- 261x184x52 mm.
- Vægt:
- 1666 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Antimicrobials in Food
For three editions, Antimicrobials in Foods, has been the must-have resource for those interested in food antimicrobials. Included in this edition are details on naturally occurring antimicrobials from animal, plant, and microbial sources, updates on hurdle technology approaches, and mechanisms of action, resistance, and stress adaptation.
Brugerbedømmelser af Antimicrobials in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Antimicrobials in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621