De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Antimicrobial Food Additives

- Characteristics - Uses - Effects

Bag om Antimicrobial Food Additives

The chemical preservation of food plays an essential role in both food science and the food processing industry.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540611387
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 262
  • Udgivet:
  • 16. December 1996
  • Udgave:
  • 21997
  • Størrelse:
  • 155x235x17 mm.
  • Vægt:
  • 1310 g.
  • 2-3 uger.
  • 9. Oktober 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Antimicrobial Food Additives

The chemical preservation of food plays an essential role in both food science and the food processing industry.

Brugerbedømmelser af Antimicrobial Food Additives



Find lignende bøger
Bogen Antimicrobial Food Additives findes i følgende kategorier: