Antimicrobial Food Additives
- Characteristics - Uses - Effects
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 262
- Udgivet:
- 16. december 1996
- Udgave:
- 21997
- Størrelse:
- 155x235x17 mm.
- Vægt:
- 1310 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Antimicrobial Food Additives
The chemical preservation of food plays an essential role in both food science and the food processing industry.
Brugerbedømmelser af Antimicrobial Food Additives
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Antimicrobial Food Additives findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621