Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 510
- Udgivet:
- 16. december 1994
- Størrelse:
- 152x229x33 mm.
- Vægt:
- 862 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants
Offers information on the various analytical procedures involved in both nutrition labelling and the identification and quantitation of hazardous chemicals in foods. This book assesses the relative strengths of traditional and modern analysis techniques.
Brugerbedømmelser af Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621