Analytical Techniques for Studying the Physical Properties of Lipid Emulsions
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 66
- Udgivet:
- 7. marts 2012
- Størrelse:
- 235x155x5 mm.
- Vægt:
- 122 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Analytical Techniques for Studying the Physical Properties of Lipid Emulsions
The ability to study the stability of food emulsions in their undiluted form may reveal subtle nuances about their stability.
Brugerbedømmelser af Analytical Techniques for Studying the Physical Properties of Lipid Emulsions
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Analytical Techniques for Studying the Physical Properties of Lipid Emulsions findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621