Analytical Methods for Milk and Milk Products
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Boxset
- Sideantal:
- 1114
- Udgivet:
- 19. februar 2024
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 2370 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Analytical Methods for Milk and Milk Products
This new three-volume set comprehensively illustrates a wide range of analytical techniques and methodologies for assessing the physical, chemical, and microbiological properties of milk and milk products to ensure nutritional and technological quality and safety of milk and milk products.
Brugerbedømmelser af Analytical Methods for Milk and Milk Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Analytical Methods for Milk and Milk Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621