Analysis of Naturally Occurring Food Toxins of Plant Origin
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 268
- Udgivet:
- 2. december 2022
- Vægt:
- 666 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Analysis of Naturally Occurring Food Toxins of Plant Origin
This book provides in-depth information and comprehensive discussion over different analytical techniques utilized for qualitative and quantitative application purposes of natural toxins of plant origin in food.
Brugerbedømmelser af Analysis of Naturally Occurring Food Toxins of Plant Origin
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621