An Ozark Culinary History: Northwest Arkansas Traditions from Corn Dodgers to Squirrel Meatloaf
indgår i American Palate serien
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 11. september 2017
- Størrelse:
- 152x13x226 mm.
- Vægt:
- 363 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af An Ozark Culinary History: Northwest Arkansas Traditions from Corn Dodgers to Squirrel Meatloaf
Northwest Arkansas' High South cuisine is replete with nostalgia, fresh ingredients, tall tales and rural roots. Discover Ozark traditions in the realms of forest, farm and table.In the 1890s, Ozark apples fed the nation. Welch's Conc
Brugerbedømmelser af An Ozark Culinary History: Northwest Arkansas Traditions from Corn Dodgers to Squirrel Meatloaf
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen An Ozark Culinary History: Northwest Arkansas Traditions from Corn Dodgers to Squirrel Meatloaf findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Historie og samfund > Lokalhistorie
- Mad og drikke > Kogebøger
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie > Amerikansk historie
- Historie og arkæologi > Historie > Historie: specielle begivenheder og emner > Socialhistorie og kulturhistorie
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Nationale og regionale køkkener
- Livsstil, hobby og fritid > Lokalhistorie og slægtshistorie > Lokalhistorie
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621