An Introduction to the Physical Chemistry of Food
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 182
- Udgivet:
- 30. juni 2014
- Udgave:
- 2014
- Størrelse:
- 185x256x16 mm.
- Vægt:
- 532 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af An Introduction to the Physical Chemistry of Food
The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods - crystals, polymers, dispersions and gels.Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required.
Brugerbedømmelser af An Introduction to the Physical Chemistry of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen An Introduction to the Physical Chemistry of Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621