De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

An Introduction to the Physical Chemistry of Food

Bag om An Introduction to the Physical Chemistry of Food

The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods - crystals, polymers, dispersions and gels.Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493907601
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 182
  • Udgivet:
  • 30. juni 2014
  • Udgave:
  • 2014
  • Størrelse:
  • 185x256x16 mm.
  • Vægt:
  • 532 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af An Introduction to the Physical Chemistry of Food

The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods - crystals, polymers, dispersions and gels.Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required.

Brugerbedømmelser af An Introduction to the Physical Chemistry of Food



Find lignende bøger
Bogen An Introduction to the Physical Chemistry of Food findes i følgende kategorier: