De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

An Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781019407745
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 460
  • Udgivet:
  • 18. juli 2023
  • Størrelse:
  • 156x25x234 mm.
  • Vægt:
  • 816 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 29. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af An Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients



Find lignende bøger
Bogen An Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients findes i følgende kategorier: