Ambient Mass Spectroscopy Techniques in Food and the Environment
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 6. februar 2019
- Størrelse:
- 185x262x18 mm.
- Vægt:
- 662 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ambient Mass Spectroscopy Techniques in Food and the Environment
Ambient Mass Spectroscopy Techniques in Food and the Environment provides insight to professionals practicing in food and the environment, including food scientists, food engineers, food biotechnologists, chemical engineers, and those working in research labs, universities, and government regulatory agencies.
Brugerbedømmelser af Ambient Mass Spectroscopy Techniques in Food and the Environment
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ambient Mass Spectroscopy Techniques in Food and the Environment findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621