Alternatives to Conventional Food Processing
indgår i Green Chemistry Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 499
- Udgivet:
- 16. december 2010
- Størrelse:
- 156x234x32 mm.
- Vægt:
- 2525 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Alternatives to Conventional Food Processing
This cross disciplinary book relates green principles to the food industry, covering legal and policy issues, engineering, food processing and food science.
Brugerbedømmelser af Alternatives to Conventional Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Alternatives to Conventional Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621