All About Braising
- The Art of Uncomplicated Cooking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 496
- Udgivet:
- 30. oktober 2004
- Størrelse:
- 209x257x32 mm.
- Vægt:
- 1258 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af All About Braising
From the perfect pot roast to the fragrant complexity of braised endive, there's no food more satisfying than a well-braised dish.
Brugerbedømmelser af All About Braising
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen All About Braising findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621