African American Food Culture
indgår i Food Cultures in America serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 118
- Udgivet:
- 30. april 2009
- Størrelse:
- 235x155x18 mm.
- Vægt:
- 363 g.
- 8-11 hverdage.
- 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af African American Food Culture
Intends to remind us of the roots of soul food and the importance of food in African American identity. This title illuminates the state of African American food culture, in the context of understanding the West African origins of most African Americans. It provides a historical overview that discusses the beginnings of this hybrid food culture.
Brugerbedømmelser af African American Food Culture
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621