De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ægte glutenfri surdej

- opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten

Bag om Ægte glutenfri surdej

Surdejsbagere åbner butikker i massevis, og blandt hjemmebagere er surdej den største trend. Hvis man som glutenallergiker går rundt i den tro, at man ikke kan være med på vognen, kan man godt tro om igen. Det kan man nemlig. Theresa Vangsøe viser i sin nye bagebog vejen til lækkert brød bagt med surdej – helt og aldeles glutenfrit. Lækker konsistens, dyb og god smag og et flot udseende er nogle af de ting, som en klassisk surdej giver dit brød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdej kan du opnå samme flotte resultat med dit glutenfri bagværk – smagen er i top, konsistensen helt, som den skal være, og brødet er smukt. Ingen vil tro, der er tale om glutenfri brød. Bogen indeholder 30 opskrifter og en anvisning til at lære de forskellige glutenfri melsorter at kende. Der er nemlig tale om helt glutenfrit bagværk. Når man køber glutenfrie produkter i dagligvarehandlen, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder gluten. I Theresa Vangsøes hjemmebageri er det ægte glutenfrit.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740677874
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 126
  • Udgivet:
  • 22. April 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 198x258x18 mm.
  • Vægt:
  • 603 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Ægte glutenfri surdej

Surdejsbagere åbner butikker i massevis, og blandt hjemmebagere er surdej den største trend. Hvis man som glutenallergiker går rundt i den tro, at man ikke kan være med på vognen, kan man godt tro om igen. Det kan man nemlig. Theresa Vangsøe viser i sin nye bagebog vejen til lækkert brød bagt med surdej – helt og aldeles glutenfrit.
Lækker konsistens, dyb og god smag og et flot udseende er nogle af de ting, som en klassisk surdej giver dit brød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdej kan du opnå samme flotte resultat med dit glutenfri bagværk – smagen er i top, konsistensen helt, som den skal være, og brødet er smukt. Ingen vil tro, der er tale om glutenfri brød.
Bogen indeholder 30 opskrifter og en anvisning til at lære de forskellige glutenfri melsorter at kende. Der er nemlig tale om helt glutenfrit bagværk. Når man køber glutenfrie produkter i dagligvarehandlen, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder gluten. I Theresa Vangsøes hjemmebageri er det ægte glutenfrit.

Brugerbedømmelser af Ægte glutenfri surdej