De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Æggehvideminimum på brødkost

Bag om Æggehvideminimum på brødkost

"Æggehvideminimum på brødkost – Brødæggehvidens værdi" er fjerde beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om forskellene på animalsk protein og planteprotein og fortæller om en række forsøg, der viser, at man kan klare sig med langt mindre animalsk protein, end videnskaben hidtil har antaget. Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726013672
  • Udgivet:
  • 5. december 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Æggehvideminimum på brødkost

"Æggehvideminimum på brødkost – Brødæggehvidens værdi" er fjerde beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om forskellene på animalsk protein og planteprotein og fortæller om en række forsøg, der viser, at man kan klare sig med langt mindre animalsk protein, end videnskaben hidtil har antaget.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

Brugerbedømmelser af Æggehvideminimum på brødkost



Find lignende bøger
Bogen Æggehvideminimum på brødkost findes i følgende kategorier: