Advances of Spectrometric Techniques in Food Analysis and Food Authentication Implemented with Chemometrics
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 146
- Udgivet:
- 23. december 2020
- Størrelse:
- 244x170x14 mm.
- Vægt:
- 517 g.
- 2-3 uger.
- 23. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Advances of Spectrometric Techniques in Food Analysis and Food Authentication Implemented with Chemometrics
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances of Spectrometric Techniques in Food Analysis and Food Authentication Implemented with Chemometrics findes i følgende kategorier: