Advances in Nutraceuticals and Functional Foods
- Concepts and Applications
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 360
- Udgivet:
- 19. maj 2022
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 860 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Nutraceuticals and Functional Foods
Explores the sources, biochemical properties, metabolism, health benefits, and safety of bioactive ingredients for nutraceutical and functional food products. Emphasis is given to linking the molecular and chemical structures of biologically active components in foods to their nutritional and pharmacological effects on human health.
Brugerbedømmelser af Advances in Nutraceuticals and Functional Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Nutraceuticals and Functional Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621