Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 500
- Udgivet:
- 22. april 2025
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Kan forudbestilles.
- 22. april 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs
This book provides a comprehensive review of the latest research on key aspects of safety, quality and sustainability in poultry layer production, including recent advances on how to optimise egg quality and safety to better meet the needs and expectations of consumers.
Brugerbedømmelser af Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621