Advances in Food Process Engineering
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 340
- Udgivet:
- 4. maj 2023
- Størrelse:
- 241x163x23 mm.
- Vægt:
- 736 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Food Process Engineering
Discusses new food processing methods, exploring the principles, benefits, and techniques used; developments and applications of ultrasonication; supercritical fluid extraction and supercritical fluid chromatography; advanced drying and dehydration technologies; and encapsulation methods as tools in the processing of food.
Brugerbedømmelser af Advances in Food Process Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Food Process Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621