De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Advances in Food Extrusion Technology

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781439815205
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 412
  • Udgivet:
  • 20. oktober 2011
  • Størrelse:
  • 243x164x36 mm.
  • Vægt:
  • 786 g.
  • 2-4 uger.
  • 7. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Advances in Food Extrusion Technology



Find lignende bøger
Bogen Advances in Food Extrusion Technology findes i følgende kategorier: