Advances in Flavours and Fragrances
- From the Sensation To the Synthesis
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 462
- Udgivet:
- 1. februar 2002
- Størrelse:
- 156x234x14 mm.
- Vægt:
- 515 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Flavours and Fragrances
The chemistry of flavours and fragrances is of great interest to academics and industrialists alike and this book presents the most recent research in this key area
Brugerbedømmelser af Advances in Flavours and Fragrances
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Flavours and Fragrances findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621