Advances in Cultured Meat Technology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 434
- Udgivet:
- 10. oktober 2023
- Størrelse:
- 157x28x235 mm.
- Vægt:
- 778 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Cultured Meat Technology
This collection reviews current advances in cellular agriculture, focussing primarily on the emerging research in cultured meat technology. The book considers the establishment of regulatory frameworks for cultured meat in the USA and Singapore and highlights the quality and sustainability issues which can arise as a result of its creation.
Brugerbedømmelser af Advances in Cultured Meat Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Cultured Meat Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621