De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Advances in Baking Technology

Bag om Advances in Baking Technology

Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ingredients and progress in basic bread production, such as microwave baking, extrusion, the freezing of doughs and other baked products, and test methods.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780751400557
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 408
  • Udgivet:
  • 1. januar 1992
  • Udgave:
  • 11993
  • Størrelse:
  • 235x155x22 mm.
  • Vægt:
  • 652 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Advances in Baking Technology

Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ingredients and progress in basic bread production, such as microwave baking, extrusion, the freezing of doughs and other baked products, and test methods.

Brugerbedømmelser af Advances in Baking Technology



Find lignende bøger
Bogen Advances in Baking Technology findes i følgende kategorier: