Advances in Baking Technology
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 408
- Udgivet:
- 1. januar 1992
- Udgave:
- 11993
- Størrelse:
- 235x155x22 mm.
- Vægt:
- 652 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Baking Technology
Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ingredients and progress in basic bread production, such as microwave baking, extrusion, the freezing of doughs and other baked products, and test methods.
Brugerbedømmelser af Advances in Baking Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Baking Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621