Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 350
- Udgivet:
- 1. oktober 2024
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging
Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging explores current trends, advances and associated challenges of the applications of nanotechnology in the food sectors, such as the fabrication and characterization of functional food, developments and shelf-life extension. This book is organized into 16 chapters that cover the main concepts related to the use of nanotechnology in food processing, packaging and monitoring. Coverage includes food functionalization, quality management and control, food sensory, membrane filtration technology, nanotechnology-based sensors, sustainable packaging, regulatory aspects, and much more. This book an essential resource for materials and food scientists, technologists, researchers, academics and professionals working in nanotechnology and food science.
Brugerbedømmelser af Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke > Slankebøger
- Hobby og fritid > Sport
- Krop og sind > Sundhed
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Maskinteknik og materialer > Materialelære
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Elektronik og kommunikationsteknik > Elektronik teknik > Elektronisk udstyr og materialer
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Familie og sundhed > Træning og kostvaner > Diæter og slankekure
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621