Advanced Technologies for Meat Processing
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 722
- Udgivet:
- 5. oktober 2017
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 239x163x47 mm.
- Vægt:
- 1116 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advanced Technologies for Meat Processing
Comprehensive and authoritative, Advanced Technologies for Meat Processing, Second Edition continues to present developments in the quality, analysis, and processing of meat and meat products. The new edition features 9 new chapters.
Brugerbedømmelser af Advanced Technologies for Meat Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advanced Technologies for Meat Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621