Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality
indgår i ISSN serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 246
- Udgivet:
- 20. maj 2022
- Størrelse:
- 157x20x236 mm.
- Vægt:
- 544 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality
This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.
Brugerbedømmelser af Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Hobby og fritid > Sport
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier > Landbrugserhverv og primære erhverv > Landbrug og madproduktion
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Analytisk kemi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621