De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

indgår i ISSN serien

Bag om Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781839164040
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 246
  • Udgivet:
  • 20. maj 2022
  • Størrelse:
  • 157x20x236 mm.
  • Vægt:
  • 544 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Brugerbedømmelser af Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality