Advanced Research Methods in Food Processing Technologies
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 438
- Udgivet:
- 6. februar 2024
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 1029 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advanced Research Methods in Food Processing Technologies
Presents new research on advanced technologies for food processing, discussing cold plasma, ultrasound processing, thermosonication, microwave processing, high-pressure processing, electrospinning technology, encapsulation techniques, 3D food printing, ELISA in food authentication, nanotechnology in food processing, etc.
Brugerbedømmelser af Advanced Research Methods in Food Processing Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advanced Research Methods in Food Processing Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621