Advanced Professional Chef Level 3 Diploma
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 544
- Udgivet:
- 4. april 2013
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 274x218x24 mm.
- Vægt:
- 1854 g.
- 4-7 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advanced Professional Chef Level 3 Diploma
Covers a comprehensive selection of dishes, inspired by modern, classical and international techniques. This title provides guidance on how to carry out specialist butchery, larder and fishmonger techniques alongside clear explanations of all the underpinning theory for assessments. It is packed with classical and international techniques.
Brugerbedømmelser af Advanced Professional Chef Level 3 Diploma
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advanced Professional Chef Level 3 Diploma findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621