Advanced Analytical Techniques in Dairy Chemistry
indgår i Springer Protocols Handbooks serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 29. januar 2022
- Udgave:
- 22001
- Størrelse:
- 178x16x254 mm.
- Vægt:
- 547 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advanced Analytical Techniques in Dairy Chemistry
This book comprehensively covers in an easy-to-understand language, the principles and working of advanced analytical techniques used in Dairy Chemistry research. It begins with the basic laboratory techniques and progresses towards techniques like spectroscopy, membrane processes, western blotting etc. It provides step-by-step protocols and troubleshooting guides for easy reproduction. These one-of-a-kind protocols book is specifically designed for techniques used in Dairy Science research. It discusses all the necessary steps in different techniques, starting from sample preparations, standardizations and safety measures. It discusses the different techniques in assessing the quality of milk and milk products especially concerning to adulteration. It also includes the techniques used in assessing the active components in functionalfoods. The book is meant for students and researchers working in the field of Dairy and Food science. It is also useful for experts in the Dairy Industry.
Brugerbedømmelser af Advanced Analytical Techniques in Dairy Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advanced Analytical Techniques in Dairy Chemistry findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Matematik og naturvidenskab > Naturvidenskab: generelle emner > Videnskabeligt udstyr, forsøg og teknikker
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Levnedsmiddelkemi
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Landbrugsvidenskab
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621