Adoption of new food products
- An investigation into the existence and the characteristics of food innovators
indgår i Tilburg Studies in Economics serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 142
- Udgivet:
- 9. november 2011
- Udgave:
- 11974
- Størrelse:
- 229x152x7 mm.
- Vægt:
- 220 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Adoption of new food products
In this work the author reports on his research into the way food in novations are adopted. On the the basis of information from the literature and his own research findings, the author postulates that innovators' behaviour has a number of underlying dimensions.
Brugerbedømmelser af Adoption of new food products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Adoption of new food products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621