Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3
- Health and Welfare
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 350
- Udgivet:
- 31. august 2017
- Størrelse:
- 159x236x25 mm.
- Vægt:
- 684 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3
Health and welfare are major issues in poultry production. This collection reviews our understanding of bacterial, viral and other diseases affecting poultry and their effective management. It also discusses ways of managing poultry flocks to optimise their welfare from hatching to slaughter.
Brugerbedømmelser af Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621