Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1
- Safety, Quality and Sustainability
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 502
- Udgivet:
- 31. december 2016
- Størrelse:
- 236x160x34 mm.
- Vægt:
- 900 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1
Poultry production faces many challenges. This collection starts by reviewing safety, including detection, prevention and control of zoonoses in poultry flocks. It also discusses key aspects of quality such as meat flavour as well wider issues such as the environmental impact of poultry production.
Brugerbedømmelser af Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621