Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2
- Animal Breeding and Nutrition
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 340
- Udgivet:
- 9. oktober 2017
- Størrelse:
- 236x161x24 mm.
- Vægt:
- 638 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2
Pig production faces many hurdles in meeting increasing global demand sustainably. This volume discusses advances in breeding to improve both productivity and quality. It also reviews key developments in improving animal nutrition.
Brugerbedømmelser af Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621