Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1
- Safety, Quality and Sustainability
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 290
- Udgivet:
- 8. juni 2018
- Størrelse:
- 236x160x24 mm.
- Vægt:
- 602 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1
Pig meat is the most widely-consumed meat in the world. This volume addresses some of the key challenges facing pig farming such as the continuing threat from zoonoses, ways of maintaining and improving meat quality as well as making pig production more sustainable.
Brugerbedømmelser af Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621